Tule kuulemaan tutkijoiden kokemuksia avoimista tutkimusaineistoista 21.11.

Kierrätys ja uusiokäyttö sopivat tutkimusaineistoillekin. Seminaarissa Kierrätä ja käytä: avoin data tutkimuksessa tiistaina 21.11. klo 13.00-15.00 kuullaan tutkijoiden kokemuksia aineistojen avaamisesta ja uudelleen käytöstä.

Tapahtumapaikkana on luentosali A1081 Pinni A -rakennuksessa. Suomenkielinen tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Sen järjestävät Tampereen yliopiston kirjasto ja Tietoarkisto. Tervetuloa!

Ilmoittaudu 17.11. mennessä.

13.00 Tervetuloa

13.05 Avauksia epätavanomaisten aineistojen tutkimuskäytössä – Biostatistiikan professori Jaakko Nevalainen, SOC

13.30 Etäkäyttö ja avaamisen haasteet – Datan hallinnan asiantuntija Turkka Näppilä, SOC