Linnan Idea-tilan uusi näyttö opiskelukäytössä

Avoin opiskelutila Idea Linnassa

Linnan avoimessa opiskelutilassa Ideassa on nyt interaktiivinen kosketusnäyttö, joka on opiskelijoiden ryhmätyökäytössä. Näyttö on Idean Pinninkadun puoleisella seinällä, ja hiukan kääntämällä se on kätevästi lähellä työskentelevien ryhmien käytettävissä.

Näytön luona on käyttöohje. Pääset ryhmäsi kanssa käyttämään aineistojanne ja verkkosisältöjänne, kun liitätte oman laitteenne näyttöön. Näyttöä voi ohjata myös kosketuskynällä, joka löytyy sen takaa. Kirjaston asiakaspalvelusta voi tarvittaessa pyytää kaukosäätimen.

Ideassa voit työskennellä yksin tai ryhmissä. Se on avoinna kirjaston aukioloaikoina, ja kirjasto koordinoi tilan toimintaa. Ideassa järjestetään ajoittain myös yliopiston avoimia tapahtumia.

Opiskelutilat kirjastossa
Linnan opiskelutiloista blogissa