Blogissa: Valitse paikkasi, opiskelija

Tiesitkö, että Linna-kirjastossa käytössäsi on monenlaisia opiskelutiloja? Kun tulet kirjastoon, valitse itsellesi sopiva paikka ja keskity opiskeluun. Voit lukea tai käyttää läppäriä tai tablettia yliopiston langattomissa verkoissa.

Toisen kerroksen työskentelytilaa Linnassa

Erilaisia opiskelutiloja löytyy Linna-kirjaston kolmesta kerroksesta.

Nojatuoleja Linnan toisessa kerroksessa

Voit vaikka asettua mukavaan nojatuoliin toisen kerroksen ikkunoiden tuntumassa tai

Sohvaryhmä Linnan Pohjantähti-monitoimitilassa

vetäytyä suojaisaan sohvaan ykköskerroksen monitoimitila Pohjantähdessä,

Seisomapöytiä Linna-kirjastossa (Hiljainen lukusali, 2. krs)

tai voit työskennellä terveellisesti seisten säädettävän pöydän ääressä.

Linnan oppimiskeskus tietokoneineen, 3. krs

Tietokoneet ovat käytössäsi Linnan oppimiskeskuksessa kolmannessa kerroksessa ja

Tietokoneen ääressä Linnan opetusluokka Almassa

saman kerroksen kolmessa opetusluokassa silloin, kun niissä ei ole opetusta. Opetusluokat Alma ja Akseli ovat hiljaisen työskentelyn tiloja, Elinassa voitte tarvittaessa työskennellä yhdessäkin hiljaisella volyymilla. Tilojen käyttötavasta kertovat väriopasteet.

Linnan Hiljainen lukusali

Linnan hiljaisin työskentelytila on Hiljainen lukusali toisessa kerroksessa. Se on yliopiston opiskelijoiden käytössä 24/7. Isommalla puolella voit käyttää läppäriä tai tablettia, lasiseinäinen tila on rauhoitettu lukijoille. Lukusaliin kuljetaan kirjaston aukioloaikoina oman sisäänkäynnin kautta Linna-rakennuksen pääaulasta ja muulloin kulkukortilla sivuovesta YTHS:n puolelta.

Opiskelijoita Linnan Ideassa

Opiskelu on usein yksinäistä, mutta onneksi ovat ryhmätyöt.

Linna-kirjasto, avoin ryhmätyöhuone Rokka

Ryhmätöitä voit Linnassa tehdä viidessä ryhmätyöhuoneessa, joita varaat Office365-kalenterissasi (ks. varausohje), tai kolmessa avoimessa ryhmätyöhuoneessa. Niistä Rokkaan ja Koskelaan sopii kaksikin ryhmää samanaikaisesti.

Linnan monitoimitila Pohjantähti, 1. krs

Yhdessä voit opiskella myös Linnan monitoimitiloissa, kolmannen kerroksen Pentinkulmassa, ensimmäisen kerroksen Pohjantähdessä ja

Avoin opiskelutila Idea Linnassa

nyt myös Ideassa, joka löytyy rakennuksen pääaulasta. Ideassa järjestetään ajoittain myös yliopiston avoimia tapahtumia, ja sinne on juuri saatu interaktiivinen näyttö, jota voit ryhmäsi kanssa tarvittaessa käyttää.

Kirjastossa tietoaineistot ja -asiantuntijat ovat lähellä, ja meiltä voit aina kysyä, sekä paikan päällä että verkossa.

Linnan tiloja tallensi syksyisenä päivänä kamerallaan yliopiston valokuvaaja Jonne Renvall. Teksti kirjaston tietoasiantuntija Outi Viitasalo.

Be Sociable, Share!