Ota viitteet haltuun, seuraa tutkimustasi verkossa

Etsitkö uusinta tutkimusta omasta aiheestasi tai haluatko tietää, mitä tutkimusaiheestasi kohistaan somessa? Entä viitteiden hallinta – mitä jos organisoituisit viitteidenhallintaohjelmien avulla ja järjestäisit viitteet yhteen paikkaan? Hyödynnä kirjaston koulutukset ja ota haltuusi tarpeellisia työkaluja!

Viitteidenhallintaohjelmien avulla pidät viitteet tallessa ja järjestyksessä, ja ohjelmien avulla voit tehdä tekstiisi lähdeviitteet ja -luettelon ja muuttaa viittaustyyliä eri lehtien vaatimusten mukaisesti.

Altmetric Explorer on kirjaston hankkima palvelu, jonka avulla voit mm. seurata tutkimuksen ja tutkijan verkkonäkyvyyttä. Koulutuksessa perehdytään verkkonäkyvyyden seurannan mahdollisuuksiin.

Lisätietoja:
Tietoasiantuntijat Saila Huuskonen, Saila.Huuskonen@uta.fi, ja Merja Hyödynmaa, Merja.Hyodynmaa@uta.fi

Kirjaston oppaat: Mendeley, Uusi RefWorks, Tutkimuksen vaikuttavuus ja näkyvyys
Kirjaston syksyn koulutukset