Ebscon kirjautuminen toimii taas

Ebscon kirjautumisongelmat on korjattu. Ebscon tietokantoihin pääsee kirjautumaan yliopiston peruspalvelutunnuksella tai TAYS:in henkilökunnan etäkäyttötunnuksella.

Itse tehtyä erillistä tunnusta ei siis tarvita. Jos olet kuitenkin aiemmin tehnyt Ebscoon oman tunnuksen, jolla olet esim. ladannut e-kirjoja tai laittanut talteen artikkeliviitteitä tai muistiinpanoja, voit liittää tämän vanhan tilin uuteen samalla, kun kirjaudut Ebscoon.

Lisätietoja:
Verkkopalveluasiantuntija Heli Vanamo, Heli.Vanamo@uta.fi

Tietokantalista Andorissa

In English

  2 vastausta artikkeliin ”Ebscon kirjautuminen toimii taas

  1. Hei!

   En pääse tietokannat -sivulta (http://libguides.uta.fi/az.php?a=e) mihinkään tietokantaan. Klikkaus tuottaa tällaisen virheilmoituksen:
   ”Your connection is not secure
   The owner of libguides.uta.fi has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.”

   Olen ollut muutenkin pettynyt Andorin toimintaan. Sen sijaan Nelli-vainaa pelitti ilman ongelmia.

   Eipäs toimi a

   • Uusimmat selainversiot varoittelevat etäkäytössä tietoturvariskistä. Syynä on etäkäyttöpalvelimemme sertifikaatti, joka kyllä on aivan oikea, mutta käyttää vielä tällä hetkellä vanhempaa suojausta kuin mitä uusimmat selainversiot vaativat. Näitä sertifikaatteja on edelleenkin käytössä useilla palvelimilla. Varoituksesta huolimatta etäkäyttöpalvelimemme on kyllä turvallinen käyttää.

    Andor-opas (http://libguides.uta.fi/andorguide/suomi ) kertoo mm. tavallisimpien virheilmoitusten syyt ja ratkaisut. Linkki oppaaseen on kirjaston etusivulla oikeassa Andor-palveluiden laatikossa. Opas myös valottaa kirjaston eri tietokantojen käyttötarkoitusta, mikä helpottaa eri aineistojen löytymistä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *