Linnan Hiljainen lukusali sai taukotilan

Linnan Hiljaisen lukusalin opiskelijat ovat toivoneet paikkaa, jossa voisi pitää evästauon. Tällainen tila saatiin entisestä kopiohuoneesta, joka on lukusalin aulassa. Taukotilassa voit levähtää opiskelun lomassa ja syödä evääsi.

Hiljainen lukusali palvelee entiseen tapaan 24/7 yliopiston opiskelijoita. Kirjaston aukioloaikoina sinne kuljetaan Linnan pääaulan kautta porraskäytävästä, muina aikoina omalla kulkukortilla YTHS:n puoleisesta ulko-ovesta porraskäytävään. Lukusalin isolla puolella voi käyttää läppäriä, mutta lasiseinäinen tila on varattu vain lukemiseen.

Lisätietoa:
Palvelupäällikkö Leena Horsma-aho, leena.horsma-aho@uta.fi

Kirjaston työskentelytilat verkkosivuilla

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *