Tietoa yliopiston ulkopuolisille asiakkaille: Tulostus ja kopiointi sekä vierailijatietokoneet kirjastossa

Tulostus ja kopiointi

Kirjaston asiakkaat, joilla ei ole Tampereen yliopiston peruspalvelutunnusta, voivat tulostaa ja kopioida kortilla. Ricoh Oy:n kopio- ja tulostuskortteja on myynnissä kirjaston asiakaspalvelussa ja Ricohin palvelupisteissä. Kopiokorttien hinnat löytyvät kirjaston palveluhinnastosta.

Ricohin palvelupisteissä kortteja voi myös ladata. Sovi palveluhenkilön kanssa etukäteen lisäsaldon ostamisesta.

Ricoh-palvelupisteet:

• Keskustakampus: Päätalo A025 (palveluaika arkisin klo 12.00-12.30)
    Sanna Kuukasjärvi, p. 040 456 6325, kuukasjarvi@ricoh.fi
  • Kaupin kampus: TAMK B1-44 (Kuntokatu 3)
    Arttu Nikkilä, p. 040 456 6324, nikkila@ricoh.fi

Käytöstä poistuvia Juveneksen kopiokortteja voi käyttää 31.5.2017 saakka.

Vierailijatietokoneet

Linna-kirjaston vierailijatietokoneet on siirretty kolmannesta kerroksesta ensimmäisen kerroksen takaosaan.

• Vierailijatietokoneita voivat käyttää kirjaston asiakkaat, joilla ei ole Tampereen yliopiston peruspalvelutunnusta.
  • Koneet on tarkoitettu ainoastaan opiskelua ja tiedonhakua varten.
  • Vierailijatietokoneille varataan aika niiden vieressä olevaan kansioon. Yksi asiakas voi käyttää konetta korkeintaan tunnin päivässä.
  • Tulostaminen koneilta Ricohin kopio- ja tulostuskortilla, joita voi ostaa kirjaston asiakaspalvelusta ja Ricohin palvelupisteistä (ks. ed).

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Leena Horsma-aho, Leena.Horsma-aho@uta.fi