Katko kirjaston verkkopalvelujen etäkäytössä 23.3. klo 16 alkaen

Kirjaston Andor-hakupalvelun ja tietoaineistojen etäkäytössä on käyttökatko torstaina 23.3. klo 16 alkaen. Sen aikana kirjaston hankkimia e-kirjoja, e-lehtiä ja artikkeleita sekä tietokantoja voi käyttää ainoastaan yliopiston tietokoneilta. Katkon syynä on palvelimen vaihto. Pahoittelemme etäkäyttökatkon aiheuttamaa haittaa.

Varsinaisen katkon pitäisi olla ohi klo 22 mennessä,  mutta yksittäisiin tietokantoihin tai e-lehtiin pääsyssä voi olla katkoja vielä perjantainakin. Ilmoitathan meille pikaisesti esim. palautelomakkeella mahdollisista ongelmista.

Samana päivänä klo 17-22 on yliopiston tietohallinnon huoltoilta, joka myös aiheuttaa katkoja verkkopalveluissa. Tiedot tulevista huoltoilloista löytyvät yliopiston intran Huoltotunnit ja käyttökatkot -sivulta.

Lisätietoja:
Verkkopalveluasiantuntija Heli Vanamo, heli.vanamo@staff.uta.fi