Vaikuta kirjastopalveluihisi käyttäjäkyselyssä

Mitä mieltä olet Tampereen yliopiston kirjaston palveluista, ja millaiset palvelut ovat sinulle tärkeitä tulevaisuudessa? Tule mukaan kirjaston kehittämiseen osallistumalla käyttäjäkyselyyn, joka on avoinna 9. huhtikuuta saakka. Vastaa kyselyyn, vaikuta palvelujen laatuun, ja osallistu myös palkintojen arvontaan.

Verkkokyselyssä kysymme kirjaston tiloista, aineistoista ja Andor-hakupalvelusta, asiakaspalvelusta ja viestintäkanavista sekä tiedonhankintataitojen opetuksesta ja ohjauksesta. Voit antaa arvosanasi sekä palvelujen tärkeydestä että niiden toimivuudesta. Myös vapaat kommentit, kysymykset ja ideat ovat tervetulleita. Vastaaminen vie vain vähän aikaasi.

Voita palkintoja

Muista osallistua myös kyselyn palkintoarvontaan. Vastattuasi kyselyyn jätä yhteystietosi erillisellä arvontalomakkeella. Vastaajien kesken arvomme:

  • 2 sateenkestävää Rains-reppua
  • palkintoja kampusravintoloissa: 1 yllätysleivonnainen, 2 lounasta linjastosta, 2 x kahvi & kahvileipä, 1 Keep Cup & kahvi Sodexon Ravintola Linnassa; 3 lounasta Amican Ravintola Minervassa; 10 x kahvi & pulla Juveneksen Päätalon ravintolassa
  • 4 kylpylälippua Holiday Club Tampereen Kylpylään
  • 25 elokuvalippua
  • 15 muistitikkua

Linkki kyselyyn

Lisätietoja:
Tietoasiantuntijat Outi Viitasalo, outi.viitasalo@uta.fi ja Mervi Ahola, mervi.ahola@uta.fi
Linkkejä kyselyyn kirjaston verkkosivuilla

Be Sociable, Share!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *