Kirjastojärjestelmän päivitys valmistui

Kirjastojärjestelmän päivitys saatiin tänään viimeisteltyä. Andoriin voi jälleen kirjautua entiseen tapaan, uusia lainat, tehdä varauksia ja maksaa maksuja. Painetun aineiston saatavuustiedot Andorissa ovat ajan tasalla. Myös itsepalveluautomaatit kirjastossa ovat taas käytettävissä.

Pahoittelemme päivityksestä aiheutunutta haittaa.

Lisätietoja:
Verkkopalveluasiantuntija Timo Vuorisalmi
timo.vuorisalmi@staff.uta.fi

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Kirjastojärjestelmän päivitys valmistui

 1. Heippa,

  minkä takia suurin osa e-kirja-aineistoista eivät toimi minulla Andorin kautta? Vika on tullut aivan yllättäen. Klikatessa e-kirjan osoitetta tulee vain teksti, ettei minulla ole käyttöoikeutta lisensioituun materiaaliin…

  Missä vika? Ei ole mukavia yllätyksiä tällaiset, kun yrittää tehdä esseetä valmiiksi.

  • Hei,
   Harmillista, että et päässyt toivomiisi e-kirjoihin. Etäyhteydessä pitää aina kirjautua yliopiston peruspalvelutunnuksilla Andoriin. Tuo ilmoitus tulee, jos olet kirjautunut kirjastokortilla. Yliopiston koneilla kirjautumista ei tarvita, mutta esimerkiksi jo yliopiston tiloissa omalla kannettavalla täytyy hakea joko Eduroam-verkko, mutta jos on utapacissa, onkin jo ”etäyhteydessä” eli ulkoverkossa ja tunnistuminen vaaditaan, jotta lisensoidut aineistot saa käyttöönsä.

   Andor-oppaasta löytyy kirjautumisohje eli miten toimit etäyhteydessä.
   Tässä vielä suora linkki kirjautumisohjeeseen: http://libguides.uta.fi/ld.php?content_id=27716716.
   Linkki Andor-oppaaseen löytyy kirjaston etusivulta Andor-logon vierestä: http://libguides.uta.fi/andorguide/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *