Tietoiskuja avoimesta tieteestä kansainvälisellä Open Access -viikolla

Herättivätkö Suomen Akatemian haun vaatimukset julkaisemisen avoimuudesta ja tutkimusdatan avaamisesta kysymyksiä? Tämä on todennäköisesti vasta alkusoittoa vaatimukselle tieteen avoimuudesta, joten varaudu tulevaan.

Tule kuulemaan lyhyitä tietoiskuja avoimesta tieteestä ja jakamaan omia kokemuksiasi näistä aiheista:

•  Tutkimusdatan kanssa avoimesti
  •  Tampere University Press (TUP) ja Open Access -kirjojen kustantaminen
  •  Rinnakkaistallentaminen
  •  Avoimet julkaisut julkaisutiedonkeruussa ja TamPub -julkaisuarkisto
  •  Tutkimuksen näkyvyyttä ja vaikuttavuutta

Tietoiskut pidetään

• maanantaina 24.10. klo 13:00 – 15:00 Arvossa, opetusluokka Maurissa ( 1. krs B109)
  • torstaina 27.10. klo 12:00 – 14:00 Linnassa, opetusluokka Elinassa (3. krs 3022)

Tilaisuuteen toivotaan ilmoittautumista sekä kysymyksiä, jotka voi lähettää ilmoittaumislomakkeella. Suomenkielinen tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

*******

Arvo-kirjastossa vietetään tietoiskujen aikaan 24.10. klo 12-16 Open Library -iltapäivää, jolloin voi tutustua muihinkin kirjaston palveluihin kuten uuteen Andor-hakupalveluun ja e-kirjoihin, valita poistokirjan, osallistua arvontaan ja nauttia kupin kahvia.

Lisätietoja:
oa@uta.fi