Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön tutkimus

Yliopisto on siitä erikoinen yhteiskunnallinen organisaatio, että sen käyttövoimana on kriittinen tutkimus ja opetuksen avulla me olemme luomassa uutta asiantuntijoiden sukupolvea, joka on valmis ja kykenevä yhteiskunnan muuttamiseen. Tämän huomioiden me pyrimme aktiivisesti tuomaan esille myös alan tutkimusta. Päivitämme ja linkitämme sivuillemme keskeisiä tutkimuksia ja toivomme, että niistä käytäisiin keskustelua mm. blogisivustollamme.

Kiinnostavia linkkejä

Seuraamme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyötä myös muissa yliopistoissa, yksityisissä yrityksissä ja yhteisöissä sekä kansainvälisesti. Tässä annamme vain muutamia esimerkkejä aluksi. Sivustoa päivitetään ja otamme mielellämme vastaan vinkkejä kiinnostavista linkeistä.