Syksyn tapahtumia

SETT, 13.-14.09.2018, Helsinki
Kolme kertaa menestyksekkäästi Suomessa järjestetty NetForum vaihtaa nimensä SETT Finlandiksi. Opetusalan johtava teknologiaforum, SETT, tarjoaa osallistujille verkostoitumismahdollisuuksia, inspiroivia puheenvuoroja, käytännönläheisiä ratkaisuja, opetusteknologian viimeisimpiä ratkaisuja, asiantuntijoita ja workshoppeja.

Dare to Learn, 18-19.9.2018, Helsinki
Oppimistapahtuma Dare to Learn kokoaa yhteen oppimisesta innostuneita ihmisiä eri aloilta. Se tarjoaa osallistujilleen täysin uudenlaisen, interaktiivisen areenan, jossa rakennetaan yhdessä oppimisen parempaa tulevaisuutta. Osallistumisen ytimessä ovat yksilölliset ja yhteisölliset oppimiskokemukset, joita tuetaan tarinoiden, teknologian ja liikkeen keinoin.

Mindtrek-konferenssi, 10.-11.10.2018, Tampere
Mindtrek -konferenssi kokoaa yhteen tutkijoita, alan asiantuntijoita ja ajattelijoita esittelemään töitään koskien uusia teknologioita, mediaa ja digitaalista kulttuuria.

Vaikuta ja vaikutu – Osaamisen uusi taajuus, 25.10.2018, Helsinki
Vaikuta & vaikutu – osaamisen uusi taajuus on tapahtuma, jossa haetaan ratkaisuja ja näkökulmia osaamisen kehittämiseen. Altista itsesi uusille ideoille ja tule pohtimaan keinoja, joilla turvaamme osaamisen myös tulevaisuudessa! Aamupäivällä kuulemme puheenvuoroja eri kanteilta, iltapäivällä jalostamme ajatteluamme ajatuspajoissa.

Korkeakoulujen IT-päivät 2018, 6.11. – 7.11.2018, Oulu
IT-päivät 2018 järjestetään tänä vuonna jo 41. kerran. Tällä kertaa järjestysvuorossa on Oulun ammattikorkeakoulu. Kyseessä on opetustoimialan IT-ammattilaisten vuoden tärkein tapahtuma, jossa korkeakoulujen IT-päättäjät ja erityisalojen asiantuntijat ympäri Suomen kokoontuvat yhteen kahdeksi päiväksi.

Digioppimisen areena, 27. – 28.11.2018, Jyväskylä
OPH:n areenassa tavoitteena on saada ideoita ja kokemuksia oppimisympäristöjen monipuolistamiseen sekä tieto ja viestintäteknologian pedagogiseen hyödyntämiseen. Teemat: Tieto- ja viestintäteknologia opetuskäytössä, Digioppimisen trendejä, Näkökulmia toimintaympäristön sekä työn muutokseen

OEB, 5.-7.12.2018, Berlin
OEB conference is the global, cross-sector conference on technology supported learning and training.