Tilaa Klusteri ajankohtaistiedote!

Tampereen eOppimisen klusterin kokoama ajankohtaistiedote ilmestyy kerran kuussa. Tiedotteeseen poimitut ajankohtaiset uutiset, julkaisut, hanke-esittely ja tapahtumat liittyvät mm. digitalisaatioon, tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön sekä opetuksen kehittämiseen ja tulevaisuuteen. Tiedotamme myös jäsenorganisaatioidemme, Hermia Oy:n, Poliisiammattikorkeakoulun, Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen kaupungin, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen yliopiston, ajankohtaisista aiheista.

Voit liittyä uutiskirjeen tilaaksi täyttämällä tietosi lomakkeelle . Uutiskirjeet julkaistaan myös Klusterin sivuilla ”Uutiskirjeet”-kohdasta.

Vinkkejä uutiskirjeen jutuiksi voi myös laittaa osoitteeseen: eoppimisen.klusteri@uta.fi