TERVEISIÄ ACEHISTA! / GREETINGS FROM ACEH! 26.10.2016-9.1.2017

TERVEISIÄ ACEHISTA!

Kasvatustieteiden yksikkö on toteuttanut joulukuusta 2015 alkaen koulutusvientinä opettajankoulutuksen maisteriohjelmaa Acehissa Indonesiassa. Ohjelma on tuonut mukanaan monenlaisia uusia kokemuksia: matkoja maailman toiselle puolelle, kohtaamisia kulttuurien välillä, opetus- ja oppimiskokemuksia intensiiviviikkojen ja etäyhteyksien muodossa.

Hanke on ylittänyt jo puolivälin rajapyykin ja opinnoissa keskitytään tällä hetkellä gradun tekemiseen. Odotamme opiskelijoita saapuvaksi Suomeen kevättalvella 2017 kuukauden pituiselle intensiivijaksolle. Tässä vaiheessa syksyä on mielenkiintoista kurkata, millaisia hetkiä hankkeeseen on mahtunut. Olemme koostaneet pitkin matkaa napatuista kuvista näyttelyn Virta-rakennuksen EDUsta Galleriaan. Näyttelyn avajaiset pidetään keskiviikkona 26.10. klo 12.30 1.kerroksen aulatilassa.

Ryhmäkuva / Group

GREETINGS FROM ACEH!

The University of Tampere School of Education has carried out a Commissioned Master’s Degree Programme in Teacher Education since December 2015 in Aceh, Indonesia. The programme has brought various experiences: travelling to the other side of the world, meeting new cultures, teaching and learning experiences during the weeks of intensive contact teaching and via distance learning.

The programme is already halfway through the schedule. At the moment the students are working with their master’s thesis projects. We are waiting to meet the students in Finland in the spring 2017 as they arrive in Tampere for one month. At this stage of the autumn term it is interesting to have a glimpse of the moments experienced during the programme. We have compiled an exhibition from the photos snapped during the programme in the EDUsta Galleria. The opening of the exhibition is on Wednesday, October 26th at 12.30 in the 1st floor hallway of Virta building.