EDUn hallinnon näyttely ”Taas homma etenee”, 22.1.-25.3.2016

Joka paikan höylä!

Näyttelyllä haluamme kuvata, millaista ammatillista osaamista ja mitä ominaisuuksia hallintotehtävissä työskentelevät asiantuntijat tarvitsevat.

Näyttelyn kokoaminen tapahtui hallinnolle ominaisella tavalla – tehokkaasti organisoiden. Tehtäväksiannon saatuamme perustimme pienen työryhmän ideoimaan ja aikatauluttamaan. Osallistimme koko hallinnossa työskentelevän joukon miettimään omassa työssä tärkeitä ominaisuuksia. Tuotimme kuvia ja sanoja havainnollistamaan sitä, mitä me ymmärrämme hallintotyössä menestymisen kannalta olennaiseksi osaamiseksi.

Tämä kaikki tehtiin huumoria unohtamatta. Se tuo myös hallintotehtäviin tärkeän pohjavireen. Huumorin avulla laulun sanoja lainaten TAAS HOMMA ETENEE!

Tutustu näyttelyyn iBooks-kirjana tai PDF-tiedostona, jotka on luotu Bookcreator-ohjelmalla.