Tampereen yliopiston oma lukio, 25.9-23.10.2015

fullsizerender05Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio esitteli toimintaansa EDUstan ikkunoissa 25.9-23.10.2015. Lukio sijaitsee Nekalassa ja opiskelijoita on yhteensä 254.

Norssin erikoisuutena ovat mm. Business Norssi (BN) -linja, joka on erikoistunut talouteen ja elinkeinoelämän tuntemukseen sekä uutena avauksena 2016 aloittava sirkustaiteen painotus, jossa tehdään yhteistyötä Sorin sirkuksen kanssa. Sirkupainotus tarjoaa uutta ilmaisullista vahvuutta koko lukion opintoihin ja sirkustaiteiseen orientoituneet opiskelijat voivat suorittaa lukio-opintoja naapurikoulussa.

Norssissa opiskellaan myös yleislukiossa, jossa opiskelijat, opettajat ja opetusharjoittelijat muodostavat kiinteän yhteisön, jossa moderni ja pedagogisesti mielekäs oppiminen on keskiössä. Opiskelijat luonnehtivat yhteisöään perheeksi, jossa jokainen voi olla oma itsensä.